Website te koop

international traffic 2020
Google Analytics

Het e-scooter.co concept is in 2018 gelanceerd, is vanuit elk land ter wereld bezocht en wordt wekelijks vanuit gemiddeld 174 landen bezocht.

Het e-scooter.nl-project is oorspronkelijk gestart door PageSpeed.PRO als een demo-omgeving om nieuwe technologieën voor internationale SEO en websiteprestaties te bewijzen.

Gratis tools van PageSpeed.PRO: kritische CSS-generator en website tests.

Het e-scooter.co platform bekleedt al meer dan vier jaar top 10-posities in Google in veel regio's van de wereld. Zo staat het platform vandaag, in 2023, in veel landen ter wereld op nummer 1 in Google voor de veelbezochte zoekterm "citroën ami".

google citroen ami finlandgoogle citroen ami thailand

Google-advertentie-inkomsten

Met enkele jaren toewijding kan het internationale online platform een Google AdSense-advertentie-inkomsten behalen van €40.000 tot €100.000 EUR per jaar.

Zakelijke kansen importeren/exporteren

Dagelijks sturen honderden kopers uit bijna alle landen ter wereld een aankoopverzoek voor een elektrische scooter die in hun land nog niet leverbaar is.

Voor sommige landen worden de aankoopaanvragen automatisch doorgestuurd naar lokale zakenpartners voor afhandeling en er zijn momenteel meer dan 50.000 aankoopaanvragen in behandeling. De lopende aankoopaanvragen kunnen een directe inbare opbrengstwaarde hebben van 30 miljoen euro. De honderden nieuwe verzoeken per dag kunnen een omzet opleveren van 50 miljoen euro per jaar of meer.

Uitbreidingsmogelijkheid

Door uit te breiden naar gespecialiseerde categorieën zoals lichte motorfietsen, kleine elektrische auto's, boten of bijvoorbeeld APE's en kleine vrachtwagens in India, kan het potentieel voor advertentie-inkomsten van Google 5 tot 10 keer zo groot zijn.

India is de grootste markt voor scooters ter wereld met 19 miljoen verkopen van nieuwe scooters per jaar.

De verwachting is dat in de komende jaren meer dan een miljard mensen in India voor het eerst internet gaan gebruiken en de voorkeur geven aan hun lokale taal. Ongeveer twee maanden geleden werd het platform voor India beschikbaar gesteld in verschillende lokale talen.

  1. https://hi.cleanscooter.in/
  2. https://ta.cleanscooter.in/
  3. https://mr.cleanscooter.in/
  4. https://bn.cleanscooter.in/

Google richt zich er specifiek op: google next billion usershttps://nextbillionusers.google/

Ook de Indiase regering: https://indiacsr.in/what-you-should-know-about-the-next-billions-internet-users/

Met een inspanning van meerdere jaren is het mogelijk om wereldwijd 100 miljoen serieuze kopers per jaar te bereiken.

Premium domeinen

Het internationale platform heeft verschillende premium domeinen die meer waard kunnen zijn dan € 25.000 Euro, 'onontwikkeld'. Bijvoorbeeld e-scooter.nl of 'scooter.gr' (σκούτερ.ελ).

Strategische partner voor internationaal online succes

Optioneel, in combinatie met de verkoop, kan het technologiebedrijf voor internetoptimalisatie PageSpeed.PRO een rol als zakenpartner behouden om het internationale online succes van het online platform veilig te stellen.

Neem contact met ons op via info@pagespeed.pro of vul onderstaand formulier in om een bod uit te brengen.

Website overnemen